Anlık Bildirim

Kolay şarj imkânı sunan Honor Band 5i tanıtıldı

Honor Band 5i modeli kandaki oksijen oranı gibi dikkat çekici özelliklerinin yanı sıra gövdeye entegre edilen özel USB çıkışı ile kolayca bilgisayara takılarak şarj edilebiliyor.

Kolay şarj imkânı sunan Honor Band 5i tanıtıldı

Giyilebilir cihaz pazarında önemli bir paya sahip olan Huawei farklı ürünlerle payını genişletmeye çalışıyor. Henüz duyurulan Honor Band 5i fitness bilekliği şarj etme konusunda daha önce gelen eleştirileri gidermeyi amaçlıyor.

Honor Band 5i özellikleri ve fiyatı

Honor Band 5i modelinde 0.96 inçlik TFT dokunmatik ekran yer alıyor ve 80x160 piksel çözünürlük sunuyor. Ekranın hemen altında bir kapasitif tuş yer alıyor ve geçişleri sağlıyor. Aslında Mi Band 4 ile benzer bir kontrol düzeni diyebiliriz. Ekrana 30 karakter sığabiliyor.

Kandaki oksijen değerin ölçen ve nabız takibini daha hassas yapabilen Honor Band 5i modeli müzik oynatıcıyı kontrol edebiliyor ve 50 metreye kadar da su altında dayanıklı. Batarya 7-9 gün arasında kullanım süresi sunuyor.

Honor Band 5i modelinin önceki nesillerden farkı ise kullanıcılardan gelen eleştirileri dinleyerek gövdenin alt kısmına özel bir USB portu entegre etmesi. Bu sayede kayışı çıkararak USB portunu bilgisayara takıp şarj edebiliyorsunuz. Honor Band 5i modeli 21$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim