Anlık Bildirim

Koronavirüs nedeniyle 3 haftalık Overwatch Ligi maçları iptal edildi

Daha önce Çin’de yapılması gerekirken koronavirüs salgını nedeniyle Güney Kore’ye alınan 3 haftalık Overwatch Ligi maçları yine aynı sebepten iptal edilmiş durumda.

Koronavirüs nedeniyle 3 haftalık Overwatch Ligi maçları iptal edildi Tam Boyutta Gör

Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve iki binden fazla insanın ölümüne yol açan koronavirüs salgını nedeniyle OverWatch Ligi maçlarının 3 haftalık Çin bölümü Güney Kore’ye alınmıştı. Şimdi onlar da iptal oldu.

Yine iptal

OverWatch Ligi maçlarının 5, 6 ve 7. hafta maçları normalde Guangzhou, Hangzhou ve Şangay şehirlerinde yapılacaktı. Koronavirüs salgını nedeniyle Blizzard bu maçları Güney Kore’nin Seoul şehrine aldıklarını açıklamıştı.

Ne var ki Güney Kore’de de yayılmaya başlayan salgın nedeniyle maçlar tamamen iptal edildi. Blizzard salgın durumuna göre bu maçları önümüzdeki dönemde yeniden planlayacak ve oyunculara duyuracak.

Koronavirüs salgını sadece OverWatch ligini etkilemedi. MWC 2020 fuarı iptal edilirken Pax East ve GDC 2020 fuarlarından büyük geliştiriciler çekildiklerini duyurdu. Ayrıca üretim taafında da sıkıntılar yaşanıyor. Valve salgın nedeniyle yeteri kadar Index VR kaskı üretemediğini duyurmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim