Anlık Bildirim

Kospet Tank T3 Ultra dayanıklılık odaklı akıllı saat tanıtıldı

Kospet Tank T3 Ultra akıllı saat modeli tam 15 farklı dayanıklılık testini başarıyla geçerken çift bant GPS, yükseklik ölçer, Bluetooth görüşme gibi özelliklerle geliyor.
Kospet Tank T3 Ultra Tam Boyutta Gör
Ülkemizde de önemli bir kitlesi olan Kospet markasının dayanıklılık odaklı Tank serisi yenilendi. Kospet Tank T3 Ultra modeli adından da anlaşılacağı üzere tank sağlamlığına odaklanıyor.

Kospet Tank T3 Ultra özellikleri ve fiyatı

Kospet Tank T3 Ultra modeli 1.43 inçlik AMOLED ekran ile geliyor. Ekran Gorilla Glass 3 ile korunurken, MIL-STD-810H sertifikası için de akıllı saat 15 farklı dayanıklılık testinden geçer not almayı başarmış.

Gece ve gündüz uykusunu ölçen akıllı saat Bluetooth görüşmelerini de destekliyor. Standart yaşam ölçümleri yanında yükseklik ölçer ve pusula da var. Her zaman açık ekran ile 5 gün, standart kullanımda 15 gün, enerji tasarrufunda ise 30 güne kadar kullanılabiliyor. Çift bant GPS açıksa bu süreler daha da düşüyor. 500’den fazla teması da olan Kospet Tank T3 Ultra modeli 120$ fiyat etiketine sahip. Bu serinin önceki modelleri de ülkemize gelmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim