Anlık Bildirim

Rick and Morty yaratıcısının Antik Yunan'da geçen yeni dizisi blockchain ve NFT özellikli olacak

Rick and Morty'nin yaratıcısı Dan Harmon'ın yeni dizisi Krapopolis'in blockchain ve NFT özellikli oalcağı açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Krapopolis, blockchain ve NFT özellikli olacak Tam Boyutta Gör

Son zamanların en popüler animasyon dizilerinden biri olan Rick and Morty'nin ve başarılı dizi Community'nin yaratıcısı olan Dan Harmon'ın yeni dizisi Krapopolis, geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Şimdi de diziye dair enteresan bir bilgi paylaşıldı.

Krapopolis NFT ve Blockchain Özellikli Olacak

Geçtiğimiz saatlerde dizinin yayın şirketi olan Fox bir sunum düzenledi ve orada dizinin blackchain ve NFT özellikli oalcağını açıkladı. NFT'nin özellikle günümüzde bir hayli popüler olduğunu söylemek gerek. NFT'yi çok basitçe özetlemek gerekirse fotoğraflar, videolar, ses ve diğer dijital dosya türleri gibi eşsiz olan birçok dijital varlığı temsil etmektedir. Bu dijital ögeler açık arttırma ile insanlara satılıyor. Bu dizide yapılmak istenen de bu. Bu hem bunu isteyen takipçilere kolaylık sağlayacak hem de Fox'un daha fazla kazanmasını sağlayacak diyebiliriz. Ayrıca güzel de bir reklam projesi.

Fox'un böyle bir işe yeni dizi Krapopolis ile girmesi de aslında diziye olan güveni de gösteriyor. Dizinin bu yıl sonbahar aylarında yayınlanması bekleniyor.

Krapopolis, Antik Yunan'da geçecek. Dizi, dünyanın ilk şehirlerinden birini, birbirlerini öldürmeden yönetmeye çalışan bir grup işlevsiz tanrının, insanın ve canavarın hikayesine odaklanacak. Dizinin animasyon kısmını ise Bob’s Burgers ve Central Park gibi animasyonlarının stüdyosu olan Bento Box Entertainment üstlenecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim