Anlık Bildirim

Kripto para yatırım uygulaması Plum’a 14 milyon dolarlık yatırım

Kulllanıcılarına yapay zeka aracılığıyla tasarruf yapmayı sağlayan kripto para uygulaması Plum, 14 milyon dolar yatırım aldı.

Kripto para yatırım uygulaması Plum’a 14 milyon dolarlık yatırım Tam Boyutta Gör

Londra merkezli finansal hizmetler uygulaması Plum, en son yatırım turunda 14 milyon dolarlık yatırım almayı başardı. Yapılan en son basın açıklamasında, şirketin 24 milyon dolarlık A Serisi yatırım turunda 14 milyon dolarını güvence altına aldığı doğrulandı.

Yatırım turuna yeni yatırımcılar da katıldı. Bu yatırımcılar arasında Global Brain, VentureFriends ve 500 Startups’ın yanı sıra Ventura Capital de yer aldı. Ayrıca TrueLayer’ın kurucusu ve CEO’su Francesco Simoneschi ve ComplyAdvantage’tan Charles Delingpole da Plum’ın yatırım turuna katılan yatırımcılar arasında yer aldı.

Kullanıcılarının otomatik bir şekilde tasarruf yapmaları ve bu tasarruflarla yatırım yapmaları için otomatik bir algoritma sunan Plum, önümüzdeki dönemde bir de ön ödemeli kart çıkarmayı hedefliyor. Ön ödemeli kartın 2022 yılının ortalarında kullanıma sunulması bekleniyor. 

A Serisi yatırım turu hakkında birtakım açıklamalarda bulunan Victor Trokoudes şunları kaydetti:

"Daha yapacak çok işimiz var. Akıllı ve sezgisel yatırım ürünlerine yönelik artan bir iştah var. Bu talep Geleneksel bankaların tek seçenek olduğu Avrupa ülkelerinde daha da yüksek."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim