Anlık Bildirim

Kriptocular seyahatleri için artık Bitcoin ve Binance Coin kullanabiliyor

Kripto para kullanan kişiler için rezervasyon hizmeti sunan online bir seyahat acentesi olan TravelbyBit, kripto destekli seyahat ödülleri kartı çıkardı

Kriptocular seyahatleri için artık Bitcoin ve Binance Coin kullanabiliyor Tam Boyutta Gör

TravelbyBit, kripto destekli seyahat ödülleri kartı açmak için önde gelen kripto para borsası Binance ile birlikte çalışıyor. Yapılan duyuruya göre, TravelbyBit Travel Card, büyük seyahat web sitelerinde dijital ödemeleri kolaylaştırmak için kullanılabilir. Düzenli ön ödemeli banka kartı gibi çalışıyor, ekstra olarak da özel seyahat indirimleri ve paketlerine erişim sağlıyor.

Kullanıcılar, ödül kartlarını, Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD), Binance Coin (BNB) ve Ontology (ONT) gibi birçok önemli kripto para birimi ile doldurabilirler.

Seyahat kartı, Agoda, Booking.com, Ctrip, Expedia ve TravelbyBit.com gibi yaygın olarak kullanılan online seyahat web siteleri aracılığıyla uçuş ücretlerini ödemek ve otel rezervasyonları yapmak için kullanılabilir.

Kriptocular seyahatleri için artık Bitcoin ve Binance Coin kullanabiliyor Tam Boyutta Gör

Şu anlık sadece web siteleri üzerinden erken erişim sunmaktalar. Gelecek yılın başlarında piyasaya sürülmesi planlanan kart, başlangıçta Brunei, Kamboçya, Endonezya, Laos, Malezya, Myanmar, Filipinler, Singapur, Tayland, Vietnam, Avustralya ve Avrupa'yı ziyaret eden yolculara verilecek.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim