Anlık Bildirim

Kullanıcılar yenilenmiş GTA 5'i beğenmedi: Dolandırıcılık

PlayStation 5 ve Xbox Series için güncellenmiş GTA 5 kısa süre önce piyasaya sürüldü ancak oyuncular nihai üründen hiç memnun değil.                             

Kullanıcılar yenilenmiş GTA 5'i beğenmedi: Dolandırıcılık Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan PlayStation 5 ve Xbox Series için GTA 5'in güncellenmiş versiyonu, Metacritic'te oyuncular tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu ve çok düşük bir puan aldı.

Haberin yazıldığı sırada oyunun Metacritic üzerindeki reytingi Xbox Series X ve PS5 sürümleri için sırasıyla 2.2 ve 2.3 puandı. Oyuncuların ana şikayeti, Take-Two'nun yeni sürümü sadece ücretsiz bir yama yayınlamak yerine tam teşekküllü bir proje olarak (indirimli bir fiyata da olsa) satmaya karar vermesi. Kullanıcıların çoğu, oyundaki grafik iyileştirmelerinin, bunun için para ödemeye değmediği konusunda hemfikir.

Kullanıcılar yenilenmiş GTA 5'i beğenmedi: Dolandırıcılık Tam Boyutta Gör

40 dolar ödemeye değmiyor

Durumdan memnun olmayan oyunculardan birinin yorumu ise şu şekilde: "Gülünç bir para dolandırıcılığı. Grafik iyileştirmeleri küçük. Yeni bir şey yok. Aynı oyun, ancak daha yüksek çözünürlük ve kare hızıyla. Bu bir remaster bile değil, sadece para isteyen bir yama! Oyuna sahip olsanız bile, yeni bir sürüm için ödeme yapmanız gerekecek! Yazık!"

GTA 5'in yeni nesil sürümünün PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsolları için 15 Mart tarihinde, 40 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıktığını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21904 kez okundu.
49 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 5, grand theft auto 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim