Anlık Bildirim

Kuo: iPhone 12 kutusundan kulaklık ve şarj aleti çıkmayacak

Apple, 5G sebebiyle artan üretim maliyetlerini tüketicilere yansıtmamak için iPhone 12 kutu içeriğine şarj aleti ve EarPods kulaklıkları dahil etmeyebilir.

Kuo: iPhone 12 kutusundan kulaklık ve şarj aleti çıkmayacak Tam Boyutta Gör

Apple ile ilgili isabetli analizleriyle tanınan Ming-Chi Kuo, yeni araştırma notunda iPhone 12 kutusundan kulaklık ve şarj aleti çıkmayacağını ileri sürdü.

5G desteğine yer verilmesiyle birlikte üretim maliyetlerinin arttığını belirten Kuo, Apple'ın bunu kompanse edebilmek için iPhone 12 kutu içeriğinden şarj adaptörü ve EarPods kulaklıkları eksilterek, yalnızca Lightning - USB-C kablosuna yer vereceğini söylüyor.

Bu aksesuarların kutu içeriğine dahil edilmemesinin bir sonucu olarak, iPhone 12'nin kutu ebatlarında bariz bir küçülme olacaktır. Apple'ın da bundan istifade ederek, kullanıcı nezdindinde tepkilere neden olacak kutu içeriği hamlesini, "çevrenin korunmasına" yardımcı oldukları şeklinde servis edeceği tahmin ediliyor.

Kullanıcılara 20W gücünde adaptör satın alma opsiyonu sunulacak

Kuo: iPhone 12 kutusundan kulaklık ve şarj aleti çıkmayacak Tam Boyutta Gör

Apple'ın mevcut 5W ve 18W güç adaptörlerinin üretimine son vermesi beklenirken, yukarıdaki görselde yer alan 20W gücündeki şarj adaptörünü de piyasaya süreceği konuşuluyor. Adaptörün USB-C çıkışına sahip olacağı söyleniyor. 

iPhone 12 serisi ile ilgili fiyat tahminlerini de paylaşmayı ihmal etmeyen Ming-Chi Kuo, iPhone 12 serisinin iPhone 11 modelleriyle benzer fiyatlandırmaya sahip olacağı kanısında. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16751 kez okundu.
111 kişi, toplam 114 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 12, iphone 12 kutu içeriği ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim