Anlık Bildirim

Yılın en iyi yerli girişimleri

2015 yılında teknoloji ile ilintili olarak dikkat çeken en iyi yerli iş girişimlerini seçiyoruz. Farklı alanlarda faaliyet gösteren en iyi yerli girişimi gelin hep birlikte seçelim.
DonanımHaber olarak yılın en iyilerine karar verdiğimiz listemizde bu kez sıra yılın en iyi yerli girişimlerinde. Gerek DonanımHaber ana sayfalarında çıkan haberlerde duyurduğumuz gerekse DonanınHaber Forum’larında popüler hale gelmiş bir çok yeni ilgi uyandıran iş 2015 yılında ön plana çıktı.

Özellikle mobil uygulamaların etkin kullanımı, sosyal mecralarda yürütülen kampanyalar veya etkinlikler ile alanındaki özgünlük, listeyi oluştururken dikkate aldığımız unsurlar oldu. Biz kendi seçimimiz olan 5 projeyi bir araya getirdik ve seçimi siz DonanımHaber takipçilerine bıraktık. Yazımızın devamında bir anket bulacaksınız. Anketten kullandığınız ve memnun kaldığınız yeni girişimi oylayarak en iyi olmasına katkıda bulunun.

Hopi

Hopi - App of Shopping Hopi - App of Shopping Hopi - App of Shopping Hopi - App of Shopping Shopping Ücretsiz 229,2 MB

Getir

getir: groceries in minutes getir: groceries in minutes getir: groceries in minutes getir: groceries in minutes Shopping Ücretsiz 406 MB

Bundle

Bundle News: Breaking & Local Bundle News: Breaking & Local Bundle News: Breaking & Local Bundle News: Breaking & Local News Ücretsiz 141,1 MB

Sinemia

https://itunes.apple.com/tr/app/sinemia/id891086316?mt=8,https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sinemia.app

Kapgel

Yılın eniyi yerli girişimleri Oy Ver 496 kişi oy verdi. Sonuçları Göster  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim