Anlık Bildirim

La Casa de Papel’in 4. Kısım yayın tarihi açıklandı

Netflix’in popüler dizisi La Casa de Papel 4. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezon hakkında ilk video bugün itibariyle paylaşıldı. Dizi 3 Nisan 2020’de sevenleriyle buluşacak.

La Casa de Papel 4. sezon yayın tarihi Tam Boyutta Gör

Özellikle ülkemizde oldukça beğenilen ve takip edilen La Casa de Papel dizisi, 4. sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezon hakkında ilk video da bugün itibariyle Netflix tarafından paylaşıldı. Fazla detay içermese de dizinin ekranlara 3 Nisan 2020 tarihinde geri döneceğini öğrenmiş olduk.

“Asıl kaos şimdi başlıyor”

Dizinin üçüncü kısmı, Rio isimli karakteri kurtarmak üzere tüm ekibin bir araya gelmesini konu alıyordu. Yeni sezon ise yarıda kalan maceranın devamı niteliğinde olacak. Netflix’in sosyal medya hesaplarından paylaşılan tarih duyurusu videosu “Asıl kaos şimdi başlıyor.” yazısıyla birlikte yer alıyor.

Video da tarih duyurusuna ek olarak karakterlere kısa bir bakış atma şansı da yakalıyoruz. Bunun dışında daha önce belirttiğimiz üzere farklı bir detay bulunmuyor.

Bir önceki sezon Temmuz ayında yayınlanmıştı. Her ne kadar Nisan 2020’ye hala uzun bir süre olsa da Netflix’in arayı fazla açmadan yeni sezonu yayınlayacağını söyleyebiliriz. Haberimize konu olan tarih duyurusu videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9161 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
la casa de papel, money heist ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim