Anlık Bildirim

Lenovo Legion Y90'ın tanıtım videosu yayınlandı: İşte tasarımı

Lenovo, yakında piyasaya süreceği yeni oyuncu telefonunun tanıtım videosunu yayınladı. Paylaşılan görüntü Legion Y90 adı altında pazara giriş yapacak modelin tasarımını gözler önüne seriyor.

Lenovo Legion Y90'ın tanıtım videosu yayınlandı Tam Boyutta Gör

Lenovo, bir sonraki oyun odaklı akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Legion Y90 olarak adlandırılan modelin 1 Ocak'ta tanıtılması bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Çinli marka cihazın tasarımını gözler önüne seren kısa bir video yayınlayarak heyecan dozunu daha da artırdı.

Lenovo Legion Y90'ın tanıtım videosu yayınlandı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon geçen yıl çıkış yapan Lenovo Legion Duel 2'ye benzeyecek. Görüntüler çift arka kamerayla donatıldığını gösteriyor. Ekranında çentik veya delik yok. Şirket muhtemelen oyun deneyimini olumsuz etkilememesi adına selfie kamerasını üst kısımdaki çerçeveye yerleştirmeyi seçmiş.

Lenovo Legion Y90 özellikleri

Lenovo Legion Y90'ın arka panelinde, büyük bir havalandırma deliği bulunuyor. Ayrıca RGB aydınlatma da unutulmamış. Cihazda hızlı şarj için iki USB-C bağlantı noktası (biri solda, diğeri altta) mevcut. Görüntülerde kasanın ışıkta parladığını görebiliyoruz. Bu da metal gövdeyle geleceğine işaret ediyor.

Lenovo Legion Y90'ın tanıtım videosu yayınlandı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon 144 Hz yenileme hızı ve HDR desteğine sahip 6.92 inç Samsung E4 AMOLED ekran taşıyacak. ZUI arayüzü ile çalışacak cihaz kullanıcılara, oyun deneyimini üst seviyeye taşıyacak birçok ince ayar ve seçeneğe erişim imkanı sunacak. Lenovo Legion Y90'ın yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim