Anlık Bildirim

LG en büyük OLED televizyonu duyurdu

CES 2022 tüketici elektroniği fuarına adeta çıkarma yapan LG yeni rekorlar kıran OLED televizyonlarını sergiledi. LG G2 serisi dünyanın en büyük OLED ekranına ev sahipliği yapıyor. 

LG G2 97 inç Tam Boyutta Gör

Beklendiği gibi maliyetleri aşağı çekemeyen OLED ekran teknolojileri bugün halen kısıtlı bir kitleye hitap ediyor. Bu kısıtlı kitleye lüks tüketim OLED üretimi devam ederken maliyet odaklı kitlelere ise QLED gibi alternatifler görüyoruz. 

97 inçlik LG OLED televizyon

OLED çalışmalarını son sürat devam ettiren LG, CES 2022 fuarında dünyanın en büyük OLED televizyonunu duyurdu. 97 inçlik boyuta sahip LG G2 modeli 4K çözünürlük barındırıyor. Daha önce bu rekor 88 inçlik 8K ekranlı yine LG G2 modeline aitti. 

Her odaya sığmayacağı kesin olan 97 inçlik bu devasa televizyonun yanında 42 inçlik bir OLED model daha var ve bu da en küçük OLED televizyon unvanına sahip. Yıl içerisinde piyasaya sürülecek olan dev ekranlı televizyonun yanı sıra LG G2 modelinde 55 ve 83 inç arasında ekran boyutları da yer alıyor. 97 inçlik modelin 40000$ civarında olması bekleniyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3257 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, ces 2022 ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim