Anlık Bildirim

LG katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon kılıfı geliştiriyor

G8x ThinQ akıllı telefonu ile birlikte ekranlı bir kılıf piyasaya süren LG şimdi katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon kılıfının da hazırlıklarını yapıyor.

LG katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon kılıfı geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Geçen yıl sonlarından bu yana akıllı telefon pazarında katlanabilir ekran konsepti giderek ağırlık kazanmaya başladı. Motorola, Samsung, Huawei gibi katlanabilir ekranların yanı sıra Surface gibi çift ekranlı konseptler de görüyoruz.

Aksesuar ile devam ediyor

Pazarın deneyimli isimlerinden LG ise henüz doğrudan bir akıllı telefonda bu konseptleri uygulamadı. G8x ThinQ için geliştirdiği ekranlı kılıf aksesuarı oldukça beğenildi. Şimdi ise firma katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon kılıfı üzerinde çalışıyor.

Patenti alınan kılıf yanyana iki akıllı telefon ekranı büyüklüğünde bir ekrana sahip. Akıllı telefonu bir tarafa koyduktan sonra kılıfı katlayarak kapatıyorsunuz. Dış kısım koruma sağlıyor. Dilerseniz ikinci ekran olarak da katlanabilir bir tarzda kullanabiliyorsunuz.

Akıllı telefon pazarında zor dönemler geçiren LG anlaşıldığı kadarıyla büyük yatırımları riske atmak istemiyor. Samsung’un Galaxy Fold ile yaşadığı problem aslında önemli bir zarara da sebep oldu ancak LG zaten mobil pazarda sürekli zarar ediyor. Bunun üzerine gelecek yeni kayıplar tahammül sınırını aşabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim