Anlık Bildirim

LG’den Samsung akıllı monitörlere rakip

Yeni LG Smart Monitor 32SQ780S monitör modeli webOS işletim sistemi sayesinde bir kaynağa bağlı olmadan her türlü içerik uygulamasını izleyebilmenizi sağlıyor.  
LG Smart Monitor 32SQ780S Tam Boyutta Gör
Samsung’un M serisi akıllı monitörleri, fonksiyonellik açısından belki de pazarın en önemli serisi konumuna geldi. Etkisi giderek artan Samsung M monitörlere LG rakip olmaya karar verdi.

LG Smart Monitor 32SQ780S özellikleri ve fiyatı

LG Smart Monitor 32SQ780S monitör modeli de aynı mantığı temel alıyor. WebOS sistemi sayesinde bağımsız bir televizyon haline geliyor ve uygulama desteği sunuyor. Burada Netflix, Disney+ gibi pek çok içerik platformuna erişmek mümkün. ThinkQ Home, Magic Remote ve Apple AirPlay 2 şeklinde destekler de mevcut.

32 inçlik LCD ekranda 4K çözünürlük sunan monitör 60Hz tazeleme hızı ve DCI-P3 renk gamının yüzde 90’ını da barındırıyor. Bağlantı tarafında Wi-Fi, Bluetooth, 3x USB Tip-A, 1x USB Tip-C, 65W enerji aktarımı, 2x HDMI, eARC uyumu ve GbE gibi geniş bir yelpaze mevcut. Çok yönlü bir standı da olan LG Smart Monitor 32SQ780S modeli 500$ fiyat etiketi ile satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim