Anlık Bildirim

LG V70 karanlığa gömüldü

LG’nin mobil dünyaya veda etmeden önce piyasaya süreceği iddia edilen V70 amiral gemisi için resmi açıklama geldi. Firma hiç bir şekilde yeni model üretmeyecek.

LG V70 karanlığa gömüldü Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında geçen 25 yılın ardından bu hafta kepenk kapatma kararını açıklayan LG bundan sonra herhangi bir model üretmeyecek ve mevcut modellere destek vermeye devam edecek. LG V70 ve rulo telefon projesinin akibeti de belli oldu.

LG V70 ne olacak?

Kısa süre önce LG V70 akıllı telefonuna ait bir görsel internete sızdırıldı ve LG’nin kapanış öncesinde bu modeli satışa sunabileceği iddia edildi. Bugün ise firmadan bununla ilgili yalanlama geldi.

LG sözcüsü basına sızan fotoğrafların gerçek olduğundan emin olmadığını ve önümüzdeki dönem için hiç bir şekilde telefon geliştirme projesinin olmayacağını belirtti. Yani hem LG V70 hem de rulo akıllı telefon beklentileri suya düştü.

Dikkat çekici telefonlar piyasaya sürse de bir türlü tüketici ilgisini çekemeyen LG giderek yoğunlaşan rekabete karşı koyamayınca havlu atmak zorunda kaldı. Bundan böyle LG Mobile markası artık sadece hatıralarda yaşayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15876 kez okundu.
14 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg wing ve
2 etiket daha lg V70 Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim