Anlık Bildirim

Lies of P için genişleme paketi yolda

Kısa sürede Soulslike oyunları arasında başarılı hale gelen Lies of P için bir genişleme paketi geliştiriliyor olabilir. DLC hakkında henüz bir detay paylaşılmadı.
Lies of P için genişleme paketi doğrulandı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz ay Windows, macOS, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One ve Xbox Series için yayınlanan Lies of P yakında bir genişleme paketine kavuşabilir. Geliştirici Neowiz tarafından yayınlanan iş ilanı, başarılı yapım için bir DLC geliştirildiğini doğruluyor.

Lies of P için DLC geliştiriliyor

Bloodborne’a benzer oynanışı, başarılı hikayesi ve tüm platformlarda sunduğu performans başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Lies of P, yakında önemli bir güncellemeye sahip olabilir. Yapımın geliştiricisi Neowiz tarafından paylaşılan iş ilanı, Lies of P için bir DLC geliştirildiğini doğruluyor.

Neowiz DLC iddiaları hakkında bir açıklama yapmadı ancak stüdyo, geçtiğimiz ay Lies of P için bir yol haritası paylaşacaklarını belirtmişti. Yapımdaki ufak sorunları gidermek için çalışan Neowiz, muhtemelen önümüzdeki haftalarda Lies of P için yayınlanacak genişleme paketlerini doğrulayacaktır. FromSoftware dışında Souls-like formülünü en iyi uygulayan yapımlardan biri olan Lies of P Game Pass üzerinden Xbox ve PC kullanıcılar için ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ayrıca yapımın PS4, PS5 ve macOS platformlarında yer aldığını da hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim