Anlık Bildirim

Windows’un telefon bağlantısı özelliği OnePlus, Oppo ve Realme markalarına açılıyor

Microsoft’un Link to Windows özelliği, uzun bir sürenin ardından yeni markalara açılıyor. Firma, Samsung ve Honor ile anlaşmasının sonlandığını belirterek Android kullanıcılarını müjdeledi.
Link to Windows özelliği farklı markalara açılıyor Tam Boyutta Gör
2019 yılında Galaxy Note 10 serisi için tanıtılan Link to Windows, Microsoft ve Samsung tarafından geliştirilen bir proje olarak hayatına başladı. Link to Windows ile son yıllarda Samsung Galaxy kullanıcıları, akıllı telefonlarını Windows’a bağlayarak bildirim görüntüleme, mesajlaşma ve arama yapma gibi fonksiyonları bilgisayarları üzerinde gerçekleştirebildi. İlereleyen yıllarda daha da zenginleşen bu özellik, yakında yeni firmalara açılacak.

Microsoft’un Link to Windows uygulaması, geçtiğimiz yıllarda Honor ve Surface akıllı telefonlarında da kullanıma sunulmuştu. Bahsi geçen markalarda ekran yansıtma veya ses iletme gibi özellikler sunan uygulama, diğer Android telefonlarda yalnızca sınırlı özellikler sunuyordu ancak Microsoft, bu servisi daha yaygın hale getirmeye karar verdi. Microsoft, Windows’a Bağla uygulamasının önümüzdeki dönemde OnePlus, Oppo ve Realme akıllı telefonlarına geleceğini belirtti.

Bahsi geçen markaların hangi model ürünlerinin bu özelliğe kavuşacağı henüz belli değil ancak ColorOS 14’ün beta sürümünde bu özelliğin test edilmesi bekleniyor. Link to Windows, maalesef akıllı telefon üreticilerinin bir güncelleme yayınlamasını gerektiriyor bu nedenle apk dosyası indirerek desteklenmeyen telefonlara kurulamıyor.     
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim