Anlık Bildirim

Logitech’in yeni direksiyon seti servet değerinde

Logitech G PRO direksiyon ile pedal seti profesyonellerin en küçük hareketleri algılaması ve baskıyı en ince ayrıntısına kadar simülasyona aktarması için geliştirildi.

Logitech G PRO Racing Wheel Tam Boyutta Gör

Özellikle yarış simülasyonlarında direksiyon setlerinin yoğun tecrübeye katkısı yadsınamaz bir gerçek. Bununla birlikte profesyonel seviyeye doğru çıktıkça direksiyon setlerinin fiyatları da yükseliyor. Logitech G PRO çıtayı daha da yukarıya koymuş.

Logitech G PRO direksiyon ve pedal seti

Logitech G PRO Racing Wheel profesyonel simülasyon yarışçıları ile birlikte geliştirdi. Direct Drive motoru düşük gecikmeye odaklanırken 11 newton metre güç uygulayabiliyor. Böylece çok daha gerçekçi fizikler sunulabiliyor.

Tuşlar ve kontrol tekerlekleri kullanıcının baş parmaklarına yakın konumlandırılmış ve anlık olarak erişilebiliyor. Debriyaj pedalları ve manyetik vites değişim pedalları yine düşük gecikmeye odaklanıyor. Ayrıca mekanik hissiyatı da tam olarak veriyor. Logitech G PRO Racing Wheel fiyatı 1099 Avro olarak açıklandı.

Logitech G PRO Racing Pedals ise gerçekçi frenler ve baskı algılama ile oyuncunun istediği ölçüde basıncı sağlayabiliyor. Pedallar özelleştirilebilirken en iyi kullanım için yatay olarak konum değiştirebiliyor. Logitech G PRO Racing Pedals için de 349 Avro belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18309 kez okundu.
17 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Logitech G PRO Racing Wheel, Logitech G PRO Racing Pedals ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim