Anlık Bildirim

Logitech G923 TRUEFORCE direksiyon ile yarışlar hiç olmadığı kadar gerçekçi

Logitech G923 TRUEFORCE direksiyon aksesuarı yarışlardaki detayları gerçekçi olarak tecrübe etmeniz için tasarlandı. Logitech G923 TRUEFORCE özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Logitech G923 TRUEFORCE direksiyon ile yarışlar hiç olmadığı kadar gerçekçi Tam Boyutta Gör

Oyuncu ekipmanları konusunda dünya lideri firmalardan Logitech, yenilikçi motor teknolojisi ile donattığı G923 TRUEFORCE direksiyon aksesuarını satışa sunuyor. Aksesuar iki farklı versiyon ile gelecek.

Logitech G923 TRUEFORCE özellikleri ve fiyatı

Klasik tasarımı modernize eden Logitech G923 TRUEFORCE direksiyon aksesuarı entegre kadranda 24 tuşlu bir dizilim barındırıyor. Çekiş, tork, fren kuvveti gibi tüm ayarlar kadrandan yapılabiliyor. Xbox One veya PS4 kontrolleri de doğrudan simidin içerisinde yer alıyor. Yerleşik renkli LED'ler desteklenen oyunlarda RPM aralığınızı da gösteriyor

G923’ün gelişmiş ürün yazılımı, direksiyon motorlarından geçen tüm akımı izleyerek voltajı oyun fiziğinden gelen çıkışlara uyacak şekilde sürekli olarak ayarlıyor. Ayrıca oyun içi simülasyon motorlarına ve fiziksel unsurlara doğrudan bağlanıyor. Böylece pistonların pompalamasını, çakılda kalkışı ve her vites, savrulma ve keskin virajı detaylı olarak hissettirebiliyor.

Logitech G923 TRUEFORCE direksiyon aksesuarı 399$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Aksesuar PS4 konsolu ve Xbox One konsolu için iki farklı versiyona sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5443 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Logitech, Logitech G923 TRUEFORCE ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim