Anlık Bildirim

Logitech ve Herman Miller oyuncu mobilyaları geliştirecek

Yeni duyurulan Logitech ve Herman Miller ortaklığı; gelecek dönemde konfora ve dayanıklılığa odaklı oyuncu mobilyaları görmemize imkan tanıyacak. İlk ürünler ise baharda

Logitech ve Herman Miller oyuncu mobilyaları geliştirecek Tam Boyutta Gör

Oyuncu ekipmanları pazarının lider isimlerinden Logitech ile mobilya sektörünün önemli isimlerinden Herman Miller dikkat çekici bir ortaklığa imza atıyor. İki dev oyunculara yönelik mobilyalar geliştirecek.

Oyuncu mobilyaları geliyor

Oyuncu ekipman pazarının bugün ekipman konseptinden çıkarak koltuk, masa ve hatta duvar LED’lerine kadar yayıldığını görüyoruz. Bu bakımdan artık ekipman tasarımında sınırlar kalkmış durumda.

Logitech hali hazırda oyuncu koltukları üretmekteydi. Bu bakımdan Herman Miller ile uzun vadede ne tür mobilyalar üretilecek açıklanmadı. Hazırlık aşamasında Complexity Gaming, TSM ve NaVi gibi önemli espor takımları ile görüşmeler yapılmış.

İki firmanın ilk etapta sunacağı ürün bir oyuncu koltuğu olacak. Açıklamalar dikkate alındığında uzun kullanım sürelerinde oyuncuları rahat ettirecek unsurların olacağı aşikar. Sonrasında ise masa veya kasa için kompakt mobilya tasarımları sürpriz olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim