Anlık Bildirim

Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth gelecek ay mobilde, fragman yayında

Tolkien evreninde sıra tabanlı bir strateji tecrübesi sunacak olan Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth mobil oyununun çıkış tarihi belli oldu ve ön kayıtlar başladı.
Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth Tam Boyutta Gör
Sinemada olduğu kadar oyun dünyasında da önemli serilerden birisi haline gelen Lord of the Rings bu yıl sevenlerine bol macera yaşatacak. Lord Of The Rings: Gollum ve Lord Of The Rings: Return to Moria masaüstüne gelirken Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth oyunu da mobil platformlara çıkacak.

Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth geliyor

EA tarafından yayınlanacak olan Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth oyunu sıra tabanlı strateji türünde geliştirilmiş. RPG tarzındaki oyunda farklı sınıflardan farklı karakterlerle takımınızı oluşturarak mücadeleye başlıyorsunuz.

The Hobbit de dahil olmak üzere Tolkien evrenini geniş bir şekilde ele alan oyun hem tek oyunculu hem de çok oyunculu PvP modları barındırıyor. Capital Games ve EA Mobile tarafından geliştirilen oyunda opsiyonel satın alımlar da yer alacak. 10 Mayıs tarihinde indirmeye sunulacak olan Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth ön kayıtlara başlamış durumda.

The Lord of the Rings: Heroes The Lord of the Rings: Heroes The Lord of the Rings: Heroes The Lord of the Rings: Heroes Games Ücretsiz 285,4 MB

The Lord of the Rings: Heroes The Lord of the Rings: Heroes The Lord of the Rings: Heroes The Lord of the Rings: Heroes ELECTRONIC ARTS Stilize Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim