Anlık Bildirim

Popüler video düzenleyici LumaFusion, Android ve Chrome OS’a geliyor

iOS ve iPadOS için kullanımda olan ve mobil için en iyi video düzenleyicisi sayılan LumaFusion, Android ve Chrome OS için geliştirilmeye başlandı. Çıkış tarihi hakkında bilgi yok.

LumaFusion, Android ve ChromeOS'a geliyor Tam Boyutta Gör

Apple’ın iPad Pro’yu hayatımıza sokması ile iOS ve iPadOS için geliştirilen profesyonel uygulamaların sayısı bir hayli arttı. Adobe Photoshop, Affinity Designer, Affinity Photo ve Procreate gibi masaüstü deneyim sunan uygulamaları bünyesinde barındıran Apple’ın karşısında Android ve Chrome OS oldukça geride kaldı. Özellikle video düzenleyiciler konusunda geride olan bu platformlar, yakında çok iyi bir uygulamaya kavuşacak.

LumaFusion, Android ve Chrome OS’a geliyor

iOS cihazları için Final Cut Pro ile yakın bir deneyim sunduğu söylenen ve mobil için en iyi video düzenleme yazılımı olarak görülen LumaFusion, uzun bir süreden sonra Android ve Chrome OS işletim sistemleri için geliştirilmeye başlandı. LumaFusion, mobilde masaüstü benzeri bir deneyim ve birçok dosya formatı desteği barındırıyor. Ayrıca uygulama, aylık ücret ile kullanılmıyor ve sadece bir kere ödeme yaparak lisans almanıza izin veriyor.

LumaFusion’ın Android ve Chrome OS için ne zaman geleceği belli değil ancak geliştirici ekip, önümüzdeki aylarda çıkartmayı planladığını bildirdi. LumaFusion’ın Android ve Chrome OS için önümüzdeki bir zamanda sunulacak beta için ise kayıtlar başladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim