Anlık Bildirim

Marathon Digital Holdings 30.000 adet Bitcoin madencilik cihazı aldı

Amerika Birleşik Devletleri merkezli büyük kripto para madencilik şirketlerinden biri olan Marathon Digital Holdings, Bitmain’den 30.000 madencilik cihazı aldığını açıkladı.

Bugün yapılan açıklamada ABD merkezli Bitcoin (BTC) madencilik devi Marathon Digital, Bitmain’den yaklaşık 121 milyon dolarlık bir maliyetle Antminer S19j Pro cihazı satın almak için anlaşmaların tamamlandığını duyurdu.

Marathon Digital 30.000 adet Bitcoin madencilik cihazı aldı Tam Boyutta Gör

Bu cihazlarla birlikte dev madencilik şirketinin toplam cihaz sayısı 133.000’den fazla olacak. Gelen haberlere göre cihazların teslimatlarının 2022’nin haziran ayına kadar tamamlanması bekleniyor. Bu cihazların da katılmasıyla şirketin hash oranının 13,3 EH/s’ye çıkması bekleniyor. Açıklamalara göre bu oran, mevcut madencilik oranının %12’sine denk gelecek.

Marathon Digital 30.000 adet Bitcoin madencilik cihazı aldı Tam Boyutta Gör

Marathon CEO’su Fred Thiel de açıklamalarında şunları söyledi: “Toplam hash oranındaki yüzdemizi artırmak Bitcoin (BTC) kazanma olasılığımızı artırıyor. Şu anki mevcut madencilik ortamındaki koşullar da bizi yeni madencilik cihazları almaya itti.”

Halihazırda Kuzey Amerika’nın en büyük kripto para madencilerinden olan Marathon Digital, yakın zamanda ABD’nin, uzun vadede de dünyanın en büyük Bitcoin (BTC) madencilik şirketi olmayı planlıyor.

Kaynakça https://cointelegraph.com/news/marathon-buys-30-000-more-bitcoin-miners-targets-13-3-eh-s-hashing-power https://koinbulteni.com/marathon-digital-30-000-tane-bitcoin-uretim-cihazi-aliyor-104950.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim