Anlık Bildirim

Margot Robbie'ye Barbie piyangosu: 50 milyon dolar kazanacak

Sinema salonlarında fırtınalar estiren Barbie filmi gişede rekor kırmaya devam ediyor. Filmin başrol oyuncu Margot Robbie'nin Barbie'den 50 milyon dolar ekstra kazanç sağlayacağı ortaya çıktı.
Margot Robbie'ye Barbie piyangosu: 50 milyon dolar kazanacak Tam Boyutta Gör
Margot Robbie, gişe rekorları kıran Barbie filminden başrol oyuncusu olarak aldığı standart ücretin yanı sıra yapımcı olarak da 50 milyon dolar gibi büyük bir para kazanacak. Yönetmen ve ortak senarist Greta Gerwig'in de filmin büyük başarısı nedeniyle yüklü bir ekstra kazanç elde edeceğini belirtelim.

Film, gösterime girdiği günden bu yana dünya genelinde 1.18 milyar dolar hasılat elde etti. Barbie'nin hala gişe listelerinde zirvede olduğu düşünüldüğünde bu rakam artmaya devam edecek. Sinema salonlarında fırtınlar estiren yapım fantastik Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2'nin ardından Warner Bros. tarihinin en yüksek hasılat elde eden ikinci filmi oldu.

Margot Robbie'ye Barbie piyangosu: 50 milyon dolar kazanacak Tam Boyutta Gör

Devam filmi için görüşmeler başladı

Barbie aynı zamanda bir kadın yönetmenin elinden çıkan en yüksek hasılatlı film olarak kayıtlara geçmiş durumda. Daha önce bu rekor Jennifer Lee'nin ortak yönetmenliğini yaptığı Frozen II (Karlar Ülkesi 2) filminin elindeydi.

Margot Robbie'ye Barbie piyangosu: 50 milyon dolar kazanacak Tam Boyutta Gör
Margot Robbie, Ryan Gosling ve Greta Gerwig ile sadece bir film için anlaşılmış olmasına rağmen devam filmi için görüşmeler şimdiden başladı. İlk filmin performansı göz önünde bulundurulduğunda, stüdyonun bu önemli oyuncuları tekrar bir araya getirebilmek adına ciddi bir bütçe ayırması gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4725 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim