Anlık Bildirim

Oppo yeni bir Bluetooth işlemcisi geliştirdi

MariSilicon Y yongası Oppo akıllı telefonlarda rakiplere göre yüzde 50 daha fazla Bluetooth bant genişliği ve 24-bit/192kHz seviyesine kadar kayıpsız ses sunabiliyor. 
MariSilicon Y Tam Boyutta Gör
Kardeş firma Vivo gibi Oppo da belirli işlemleri yüklenerek işlemciye daha az yoracak yongalar geliştiriyor. MariSilicon X görsel yongasının ardından şimdi de MariSilicon Y kablosuz ses işlem yongası görücüye çıktı.

MariSilicon Y neler sunuyor?

MariSilicon Y yongası Bluetooth ses işleme görevlerini yerine getirmesi için firma laboratuvarlarında tasarlanmış. Yonga ilk kez N6RF sürecini kullanıyor ve bu sayede diğer rakip yongalara kıyasla yüzde 50 daha fazla Bluetooth bant genişliği sunuyor.

Yonganın diğer bir avantajı ise Bluetooth bağlantısı üzerinden 24-bit/192kHz seviyesine kadar kayıpsız ses sunması ki firma bunun da sektörde bir ilk olduğunu dile getiriyor. Yeni yonga ile birlikte Oppo akıllı telefonları Bluetooth ses aktarımı açısından bir adım öne geçecek. MariSilicon X ve MariSilicon Y yongalarını yakın zamanda akıllı telefonlarda görebileceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim