Anlık Bildirim

Marvel, Captain America 4'ü duyurdu

The Falcon and The Winter Soldier dizisinin final yapmasının ardından Marvel, Captain America için dördüncü bir film daha çekeceğini açıkladı.

Marvel, Captain America 4'ü duyurdu Tam Boyutta Gör

Disney'in kurmuş olduğu Marvel Sinematik Evreni'nin ve genel olarak çizgi roman dünyasının şüphesiz en önemli karakterlerinden biri de Captain America. Bildiğiniz Avengers Endgame filminde de Steve Rogers yaşlanıp kalkanı ve Captain America unvanını Falcon'a vermişti. The Falcon and The Winter Soldier dizisi ise Falcon'ın kalkanı ve unvanı kabul etmemesinin sonrasında yaşanan olayları anlatıyordu. 

The Falcon and The Winter Soldier dizisinin final bölümünün ardından da Captain America'nın yeni filmi duyuruldu. Filmin senaryosunu The Falcon and The Winter Soldier dizisinin baş yazarı Malcolm Spellman ve Marvel dizilerinin kadrolu yazarı Dalan Musson üstlenecek. Ne yazık ki şu an için başka bir detay bilinmiyor.

Buradan sonrası The Falcon and The Winter Soldier spoiler'ı içeriyor

The Falcon and The Winter Soldier dizinini final bölümünde de gördüğümüz gibi kalkanı artık Sam aldı ve yeni Captain America, Falcon oldu. Duyurulan dördüncü Captain America filminde de Captain America olarak Sam Wilson'ı izleyeceğiz. Yani dizinin tanıtımını yaptığı yeni Captain America'nın ilk filmi Captain America 4 olacak.

Marvel, Captain America 4'ü duyurdu Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
35958 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
captain america, sam wilson ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim