Anlık Bildirim

Marvel 5.Faz’ın en önemli karakterlerini açıkladı

2008'den beri kendi evrenini oluşturan Marvel, önümüzdeki yıllar için de çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Disney, 2023’te başlayacak 5.Faz için en önemli karakterleri açıkladı.

Marvel Faz 5 en önemli karakterler Tam Boyutta Gör

Gişede en başarılı filmlerden birçoğunda imzası bulunan Disney, Marvel Sinematik Evreni’ni genişletmeye devam ediyor. 2019 yılında Spider-Man: Far From Home ile 3.Faz’ı bitiren Marvel, 4.Faz ile Disney+ üzerinden dizi yapımlarına da başladı. Bu süreçte birçok yeni karakter tanıtan stüdyo, 5.Faz ve 6.Faz için de hazırlıklar yapmaya devam ediyor. Disney Latin Amerika, 2023’te başlayacak 5.Faz’ın en önemli karakterlerini açıkladı.

1) Kate Bishop

Kate Bishop - Hawkeye Tam Boyutta Gör

İlk kez Disney+ dizisi Hawkeye’da karşımıza çıkan Kate Bishop, Clint Barton’a yakın okçuluk yetenekleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca eğlenceli ve şakacı kişiliği ile kendini hemen sevdiren Kate Bishop, 5.Faz’da önemli bir rol üstlenecek.

2) Maya Lopez

Maya Lopez - Echo Tam Boyutta Gör

İlk kez Disney+ dizisi Hawkeye’da gördüğümüz Maya Lopez (Echo) 2023’te kendi dizisine de kavuşacak. Kingpin ile kişisel bağlantıları da bulunan Echo, kendi dizisinde muhtemelen Kingpin ve Daredevil karakterlerini de barındıracak. Ayrıca Echo’nun 2024’te yayınlanacak Daredevil: Born Again dizisinde de yer alması bekleniyor.

3) Ms.Marvel

Kamala Khan - Ms.Marvel Tam Boyutta Gör

Captain Marvel hayranlığı ile bilinen Müslüman süper kahraman Ms.Marvel, geçtiğimiz haftalarda kendi dizisine kavuşmuştu. Marvel Sinematik Evreni’nin ilk mutantı olarak karşımıza çıkan Kamala Khan, The Marvels filminde de önemli bir rol alacak.

4) Daredevil

Matt Murdock - Daredevil Tam Boyutta Gör

2015 yılında Netflix’te yayınlanan Daredevil dizisi ile The Defenders Saga’yı başlatan Matt Murdock, uzun bir sürenin ardından ilk kez Spider-Man: No Way Home’da karşımıza çıkmıştı. Hemen ardından birçok Disney+ projesinde görüneceği açıklanan Daredevil, 2024 yılında 18 bölümlük Disney+ dizisine kavuşacak. O zamana kadar Matt Murdock ve Daredevil, She-Hulk ve Echo dizilerinde de karşımıza çıkacak.

5) Ironheart

Riri Williams - Ironheart Tam Boyutta Gör

Tony Stark sonrası Marvel Evreni’nin yeni dâhisi olacak Riri Williams, ilk kez Black Panther: Wakanda Forever filminde karşımıza çıkacak. Iron-Man tarzı zırha sahip olacak Ironheart, 2023 yılında kendi dizisine kavuşacak.

Bonus: Captain America

Sam Wilson - Captain America Tam Boyutta Gör

Steve Rogers’ın emekli olmasından sonra The Falcon and the Winter Soldier dizisinde Captain America lakabını üstlenen Sam Wilson, Marvel’ın yeni önemli karakterlerinden biri olacak. Sam Wilson, 2024 yılında Captain America: New World Order filminde karşımıza çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32115 kez okundu.
32 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Daredevil, marvel sinematik evreni ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim