Anlık Bildirim

Daredevil ve Kingpin geri dönüyor: Echo dizisinden yeni fragman yayınlandı

Marvel Sinematik Evreninin sevilen karakterleri Daredevil ve Kingpin geri dönüyor. Disney+ platformunda yayınlanacak ilk yetişkin Marvel dizisi Echo’dan ilk fragman yayınlandı.
Echo dizisinden bir görsel Tam Boyutta Gör
Avengers: Endgame sonrası Disney+ yapımları ile sinematik evrenini genişleten Marvel, bu süreçte yayınladığı birçok dizi ile hayranların ilgisini çekememişti ve eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak görünüşe göre stüdyonun yeni dizisi Echo, karanlık tonu ile izleyicilerin dikkatini çekecek.

Daredevil ve Kingpin karşı karşıya

Netflix’in Daredevil, Punisher ve diğer Marvel dizileri, geçtiğimiz yıllarda Netflix tarafından iptal edilmişti. Bu süreçte birçok izleyici; Daredevil, Kingpin ve Punisher gibi karakterlerin evrene geri dönmesini talep etmişti. Spider-Man: No Way Home, She-Hulk ve Hawkeye yapımları hayranların isteğini yerine getirdi ve Daredevil ve Kingpin karakterlerini Marvel Sinematik Evrenine geri getirdi. Kingpin’in üvey kızının hikayesini anlatacak olan Echo dizisi ile sevilen karakterler karşı karşıya gelecek. Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio, Matthew Murdock ve Wilson Fisk karakterlerini bir kez daha canlandıracak.

MCU’nun ilk Yerli Amerikan ve işitme engelli karakteri Echo (Maya Lopez), ilk olarak Hawkeye dizisinde karşımıza çıkmıştı. Echo dizisi ile stüdyo, Maya’nın hikayesine devam edecek. Büyük oranda Oklahoma eyaletinde geçecek dizi Maya’nın kültüründen birçok öğeye yer verecek. Ayrıca yapımda Maya ve Kingpin’in ilişkisine de ışık tutulacak. Fragmanda da görüldüğü üzere dizi, oldukça karanlık bir tona sahip olacak. Echo, Marvel’ın Disney+ platformunda yayınladığı ilk yetişkin derecelendirmeli dizi olacak. Echo, tüm bölümleri ile Ocak 2024’te Disney+ ve Hulu platformlarında yayınlanacak.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim