Anlık Bildirim

Marvel Future Revolution erişime açıldı

Marvel Future Revolution mobil oyunu ilk açık dünyayı cihazlara getirmesi ile dikkat çekiyor. Geniş bir evrende görevler ve iş birlikleri kullanıcıyı bekliyor olacak.

Marvel Future Revolution açıldı Tam Boyutta Gör

Marvel evreninde ilk açık dünya mobil oyunu olma özelliğine sahip Marvel Future Revolution erişime açıldı. Oyun paralel evrenlerin geleceğini kurtarmaya çalıştığınız bir hikâye üzerine odaklanıyor.

Marvel Future Revolution neler sunuyor?

Evrenin ilk açık dünya mobil oyununda kahramanınızı seçerek Omega Flight görevi ile dünyaları yok olmaktan kurtarmaya çalışıyorsunuz. Evrendeki sayısız kahraman ve süper kötü bu oyunda bir araya geliyor.

Yeni filmler için bir ipucu verir mi bilinmez ancak DC evreninde olduğu gibi bir paralel evren hikayesi mevcut. Kahramanlarınızla bu paralel evrenlere geçiş yaparak görevleri tamamlamak gerekiyor.

Ekran üzeri aksiyon tuşları ile kahramanı yönettiğiniz oyunda tanıtım kısmı 30 dakika sürüyor ve zaman zaman yönlendirme yapmanız gerekiyor. MMO oyunlarından alıştığımız üzere ana üsten görevleri alarak yerine getiriyorsunuz. Diğer oyuncularla pek çok ortak göreve katılabiliyorsunuz.

Karakter özelleştirmeleri ile geniş bir oyun deneyimi sunan Marvel Future Revolution bu açıdan uzun süre ekran başına bağlayacak ancak sunucu seçerken yoğun olanlardan kaçınmak gerekiyor.

[apps=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.marvelfr]

[apps=https://apps.apple.com/us/app/marvel-future-revolution/id1453366542]

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim