Anlık Bildirim

Marvel’s Spider-Man 2 Türkiye fiyatı açıklandı: Beklenenden ucuz!

Insomniac Games tarafından geliştirilen Marvel’s Spider-Man 2, tüm dünyayla birlikte Türkiye’de de ön siparişe açıldı. İşte Marvel’s Spider-Man 2 Türkiye fiyatı:
Marvel’s Spider-Man 2 Türkiye fiyatı açıklandı: Beklenenden ucuz! Tam Boyutta Gör
Oyuncular tarafından oldukça merak edilen Marvel’s Spider-Man 2, tüm dünyayla birlikte Türkiye’de de ön siparişe açıldı. Spider-Man 2 Türkiye fiyatı ise beklenenden çok daha düşük bir seviyede bulunuyor. Görünüşe göre özel bir fiyatlandırmaya gidilmiş durumda.

Marvel’s Spider-Man 2 Türkiye fiyatı belli oldu

16 Haziran 2023 itibarıyla PS5’e özel olarak ön siparişe açılan Marvel’s Spider-Man 2 fiyatı 799 TL olarak açıklandı. Oyunun Dijital Deluxe sürümünün fiyatı ise 899 TL. Her iki fiyatın da günümüz şartlarında çok uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Marvel’s Spider-Man 2 Türkiye fiyatı açıklandı: Beklenenden ucuz! Tam Boyutta Gör
Zira oyunun global fiyatı 70 dolar olarak açıklanmıştı. 70 dolar bugünün kuruyla doğrudan çevrildiğinde 1.657 TL yapıyor. PlayStation Türkiye ekibi yerel fiyatlandırma konusunda oldukça iyi bir işe imza atmış görünüyor. Ek olarak Marvel’s Spider-Man 2’nin fiyatının bu seviyede kalmayacağının altını çizelim. Bu fiyat ön sipariş için geçerli ve kısa sürede fiyatların yükselmesi kuvvetle muhtemel.

Insomniac Games tarafından geliştirilen serinin ikinci oyunu olan Marvel’s Spider-Man 2’de Peter Parker ve Miles Morales karakterlerini kontrol edebileceğiz. Co-op modu olmayan oyunda Venom, Kraven the Hunter ve Lizard gibi düşmanları göreceğiz. Marvel’s Spider-Man 2, PS5 konsolları için 20 Ekim 2023 tarihinde piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18555 kez okundu.
28 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Marvels Spider Man 2, sony ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim