Anlık Bildirim

Maske sıkıntısına Razer da el atıyor

Dünya çapında medikal sektör başta olmak üzere talep artışı sebebiyle cerrahi maske sıkıntısı çekiliyor. Buna yönelik farklı sektörlerden çok sayıda firma, üretim kapasitesini maskelere ayırıyor.

Maske sıkıntısına Razer da el atıyor Tam Boyutta Gör

Sağlık sektöründeki çalışanların çektiği maske sıkıntısına el atanlar arasında Razer da artık yer alıyor. Kovid-19 salgınında maskelerin fiyatları tavan yapıp stoklarda sıkıntı yaşanırken sektörle alakası olmayan firmalar da maske üretimine giriyor. Bunlardan sonuncusu da Razer oldu.

Dünya çapındaki sağlık kuruluşlarına milyonlar seviyesinde maske üretecek olan Razer, CEO Min-Laing Tan tarafından yapılan açıklamaya göre mühendislerini ve tasarımcılarını uzun mesaide çalıştırıyor. Bu çalışmalar sonucunda firmanın üretim tesislerinden uygun olanlar dönüştürülecek ve çalışanlar maske üretecek.

Singapur’daki Razer Güney Doğu Asya genel merkezi, ilk maske teslimatlarını alacak. Firma, yaptığı açıklamalara göre devletler ve ajanslara da medikal bağışlarla destek olacak.

Maske üretimine geçen ilk firma son zamanlarda öğrendiğiniz üzere Razer değil. Sharp, bu ayın başlarında bir TV fabrikasını maske üretmeye ayıracağını açıklamıştı. Elon Musk ise eğer stok sıkıntısı baş gösterirse ventilasyon cihazı üretimi yaparak destek sağlayacağını belirtmişti. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim