Anlık Bildirim

MediaTek'in 6 nm'lik yeni işlemcisinin detayları belli oldu

Tayvanlı teknoloji devi 20 Ocak'ta yeni mobil işlemcilerini tanıtacak. Şirketin lansman kapsamında duyuracağı 6nm'lik Dimensity 1100 yonga setinin detayları ortaya çıktı.

MediaTek'in 6 nm'lik yeni işlemcisinin detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

MediaTek çok yakında yeni işlemcilerini tanıtacağı bir etkinlik düzenleyecek. Çinli duyumcu Digital Chat Station önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak yeni işlemcilerden birinin teknik detaylarını açıkladı.

MediaTek'in lansmanda MT6893 model numaralı amiral gemisi mobil platformu Dimensity 1200'ü tanıtması bekleniyor. Şirketin ayrıca Dimensity 1100 olarak adlandırılan daha uygun fiyatlı bir işlemci duyuracağına yönelik bilgiler de var.

MediaTek'in 6 nm'lik yeni işlemcisinin detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

6 nm süreciyle üretilecek

Aktarılan bilgilere göre Dimensity 1100, 6 nanometre fabrikasyon süreciyle üretilecek. Buna ek olarak 1 + 3 + 4 mimarisinde 2.6 GHz frekanslı dört Cortex-A78 çekirdeği ve 2.6 GHz hızında çalışan enerji verimliliği odaklı dört Cortex-A55 çekirdeği içerecek.

Yeni yonga setinin maksimum 108 megapiksel çözünürlüklü kameraları, 144 Hz'e kadar tazeleme oranına sahip Full HD+ ekranları ve LPDDR4X ve UFS 3.1 depolama standartlarını destekleyeceği de biliniyor.

Dimensity 1100 ve Dimensity 1200'ün tanıtımı 20 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim