Anlık Bildirim

Meizu 17'nin Audi işbirliğiyle tasarlanan versiyonu sızdırıldı

Çinli teknoloji üretcisi Meizu'nun, bu ay sonuna doğru tanıtılması beklenen yeni modeli Meizu 17'nin, Audi temalı sınırlı sayıda bir versiyonunun da piyasaya sürüleceği ortaya çıktı.

Meizu 17'nin Audi işbirliğiyle tasarlanan versiyonu sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Elektronik cihaz üreticileri, seçkin otomobil markalarıyla birlikte cihazlarının özel sürümlerini sıklıkla piyasaya sürüyorlar. Çok yakında bu şirketlerden birisi de Çin merkezli Meizu olacak.

Meizu 17 akıllı telefonun, Alman otomotiv devi Audi'nin tasarımcılarıyla birlikte geliştirilen bir “araba” versiyonu olacağı belirtiliyor. Sızan reklam görüntüsünde, cihazın koyu gri renkte ve arka panelinde stilize bir RS17 yazısıyla gösterilen modelini görüyoruz. Görselde ayrıca akıllı telefonun yanında bir Audi spor otomobil var ve cihazdaki geometrik şekiller Audi RS 6'nın stiliyle uyum gösteriyor.

Meizu 17'nin Audi işbirliğiyle tasarlanan versiyonu sızdırıldı Tam Boyutta Gör

26 Nisan'da tanıtılması bekleniyor

Gelelim cihazın diğer detaylarına. Reklam görselinde gördüğümüz Meizu 17'nin kamera modülünün, sızıntılardan farklı bir tasarımda olduğunu söylemek gerek. Zira sızıntılarda, halka şeklinde bir flaş mevcuttu ancak Audi versiyonunda ledlerin üst üste yerleştirildiği görülüyor.

Meizu 17'nin sınırlı sayıda üretileceği belirtilen Audi modelinin ne zaman piyasaya sürüleceğine dair bir bilgi henüz sızmış değil. Ancak büyük bir ihtimalle 26 Nisan'da yapılması beklenen lansman etkinliğinde, bu modelin de duyurusunun yapılması kuvvetle muhtemel olarak gösteriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim