Anlık Bildirim

Mekanizmalı ön kameraya sahip Vestel Venus Z40 satışa başladı

Vestel Venus Z40 ilk mekanizmalı kamera barındıran yerli akıllı telefon olma özelliğine sahip. Yine de rakip modellerden daha yüksek bir fiyat etiketi işini zorlaştıracak.

Mekanizmalı ön kameraya sahip Vestel Venus Z40 satışa başladı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarının önemli yerli oyuncularından Vestel yeni akıllı telefonu Venus Z40’ı satışa sundu. AMOLED ekran, mekanizmalı ön kamera, ekrana entegre parmak izi sensörü gibi özellikler biraz fiyatı yükseltmiş.

Vestel Venus Z40 özellikleri ve fiyatı

Vestel Venus Z40 akıllı telefon modelinde 6.4 inçlik AMOLED ekran 1080 x 2340 piksel çözünürlük sunuyor. Mekanizmalı ön kamera sayesinde akıllı telefon çok agresif bir ekran-kasa oranına sahip. Parmak izi okuyucu ekrana entegre edilmiş.

Telefon MediaTek Helio P70 yonga seti güç veriyor. 12nm üretim sürecine sahip olan yonga seti Cortex-A73 ve Cortex-A53 çekirdekleri barındırıyor. Grafik tarafında ise Mali G-72 var. Helio P70 yoğun rekabet nedeniyle üreticilerden pek ilgi görmemişti. Yonga setinde 4GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi eşlik ediyor.

Arka kısımda 16MP+5MP çözünürlüğünde çift kamera yer alırken Full HD video kaydı yapabiliyor. Ön kamera ise 8MP çözünürlüğünde. 3500mAh kapasiteli batarya kablosuz şarj özelliğine sahip. Vestel Venus Z40 modeli 3499TL fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9374 kez okundu.
46 kişi, toplam 58 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vestel, vestel venus z40 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim