Anlık Bildirim

Merakla beklenen oyun Elden Ring, 2022 Nisan'dan önce yayınlanmayacak gibi duruyor

Yeni neslin en çok merak edilen oyunlarından biri olan FromSoftware'in yeni oyunu Elden Ring, 2022 Nisan'dan önce çıkmayabilir. 6 saniyelik bir video sızdırıldı.

Merakla beklenen oyun Elden Ring, 2022 Nisan'dan önce yayınlanmayacak gibi duruyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Bandai Namco'nun yaptığı, geliştiriciliğini ise FromSoftware'in yaptığı aksiyon RPG türündeki oyun Elden Ring’in çıkış tarihine dair bazı detaylar açığa çıktı.

Oyun dünyasının sevilen ve popüler stüdyolarından FromSoftware'in ana şirketi olan Kadokawa Corp'un mali çeyrek raporlarında Elden Ring'in çıkış tarihi ile ilgili yeni detaylar açığa çıktı. Oyunun henüz resmi bir çıkış tarihi yok ancak belgeler oyunun 2022 Nisan'dan önce çıkmayacağını gösteriyor.

Belgelerde bazı oyunların Covid-19 sebebiyle ertelendiği belirtilmiş. Bu oyunların hangisi olduğu belli değil. Ancak çeşitli kaynaklar oyunun 2022 Nisan'dan önce çıkmayacağını, oyunun Covid-19 sebebiyle ertelenen oyunlar arasında olduğunu söylüyor. Oyunun gelişim sürecine yakın olan isimlerden birisi, Elden Ring'in 2021 yılı içerisinde çıkmayacağına da kesin gözüyle bakıyor.

Son olarak oyundan 6 saniyelik bir video sızdırıldı ancak videodan oyuna dair bir şeyler öğrenmek çok zor. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Elden Ring; Armored Core, Dark Souls ve Sekiro: Shadows Die Twice oyunlarının yönetmeni Hidetaka Miyazaki ile Buz ve Ateşin Şarkısı roman serisinin yazarı George R.R. Martin tarafından yaratılan bir evrende geçecek. 

Kaynakça https://www.videogameschronicle.com/news/new-elden-ring-clip-leaks-as-parent-company-hints-at-release-before-april-2022/ https://www.dsogaming.com/news/elden-ring-further-delayed-will-release-after-march-2022-new-short-in-engine-footage/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7946 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, fragman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim