Anlık Bildirim

Sızdırılan belgeler Xbox'ın The Last of Us 2 hakkındaki fikirlerini ortaya çıkardı

Apple ve Epic Games arasındaki dava birbirinden farklı belgeleri ortaya çıkarmaya devam ediyor. Bu sefer de Xbox'ın The Last of Us 2 hakkındaki görüşleri ortaya çıktı.

Sızdırılan belgeler Xbox'ın The Last of Us 2 hakkındaki fikirlerini ortaya çıkardı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Naughty Dog'un yaptığı The Last of Us Part II geçtiğimiz yıl yayınlanan ve büyük tartışmalara yol açan bir oyundu. Senaryo açısından insanları ikiye ayırsa da oynanış anlamında gerçekten fazlasıyla başarılıydı.

Oyunun yayınlanmasının ardından da tüm oyuncuların ve basın kuruluşlarının oyun hakkındaki fiklirlerini öğrendik. Ancak PlayStation'ın rakibi olan Xbox'ın bu oyunu nasıl yorumladığını bilmiyoruz. Elbette bu tarz rakiplerin yorumları çok büyük oranda bilinmez. Ancak Epic Games ve Apple arasındaki dava sebebiyle birçok belge açığa çıkmaya başladı. Son belge de Xbox'ın birkaç önemli personelinin oyun hakkındaki görüşlerini ortaya çıkardı.

Belgelere göre çalışanlar; diyaloglara, oyunun sunumuna, seslere ve oyunculuklara bayılmış. Ancak oyunun savaş kısımları ciddi bir şekilde eleştirilmiş. Eleştiride, "Naughty Dog hala oyunlarındaki silahlı çatışma kısmını düzgün yapamıyor. Oyuncuyu gizli ilerlemeye itiyor. Bu durum neyseki oyunun temasına uyuyor." yazıyor.

Ayrıca silah değiştirme mekaniği de biraz eleştirilmiş ancak genel olarak çok az stüdyonun bu tarz bir oyun yapma yeteneği ve parası olduğu söylenmiş. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18316 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, belge ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim