Anlık Bildirim

Meta, Instagram Hikayaleri ve DM'ye 3D avatarlar getiriyor

Meta, Instagram'a 3D avatarlar getiriyor ve Facebook ve Messenger'daki avatarları da üç boyutlu olacak şekilde güncelliyor.                                      

Meta, Instagram Hikayaleri ve DM'ye 3D avatarlar getiriyor Tam Boyutta Gör

Meta, Instagram Hikayaleri ve DM için yeni 3D avatarlarını tanıttı. Ayrıca Facebook ve Messenger'daki avatarları güncelliyor. Daha önce Facebook'ta bir avatar oluşturmuş olan kullanıcılar otomatik olarak güncellenen yeni 3D avatarlarını görüntüleyebilecek.

Avatarları detaylandırmak için yeni araçlar geliyor

Teknoloji devi, kendisini farklı platformlarda farklı şekilde temsil etmek isteyen kullanıcıların Facebook ve Messenger için farklı, Instagram için farklı ve VR için farklı olmak üzere 3 farklı avatar oluşturulabileceğini belirtiyor. Kullanıcılar isterlerse tek avatarı tüm Meta platformlarında da kullanabilecek.

Avatarlar artık daha fazla yüz, ten rengi ve ifade sunacak. Ayrıca avatarlara Cochlear implantları, kulak üstü işitme cihazları ve tekerlekli sandalyeler de eklenebilecek.

Meta, 3D avatarları Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Meksika'daki kullanıcılara sundu. Şirket, gelecek zamanda avatarların kişiselleştirilebilirliğini artıracağını ve daha fazla ülkedeki kullanıcılarla 3D avatarları buluşturacağını söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim