Anlık Bildirim

Metaverse düğününe binlerce kişi katıldı

Artık düğün, nişan, kına gibi geleneksel etkinlikleri metaverse evreninde kutlayabileceğiz. Bu alana yatırım yapan girişimlerin kısa süre içerisinde büyüyeceği tahmin ediliyor.

Metaverse

Geçtiğimiz hafta blok zinciri üzerinden evlilik akdi yapan Hintli çiftin ardından şimdi de metaverse üzerinde düğün gerçekleştirildi. Asya kıtasının ilk  metaverse  düğününe binlerce kişi katıldı. 

Metaverse üzerinde düğün 

Blok zinciri ve bilişim uzmanı olan Hintli çift pandemi nedeniyle sadece 100 kişinin katılabildiği bir düğün yaptı. Düğün içine sinmeyen çift metaverse üzerinde bir düğün planlayarak herkesi çağırma imkânı buldu.  

 

TardiVerse girişimi tarafından planlanan düğün Hogwarts temalı bir sanal mekânda gerçekleştirildi. Mekânın tasarlanmasında çiftin günlerce çalıştığı ifade ediliyor. Geleneksel kıyafetler giyen avatarları ile sahneye çıkan çifte yaklaşık 3000 kişi eşlik etti. Hatta gelinin geçtiğimiz aylarda vefat eden babasının da avatar olarak yer aldığı belirtiliyor.  

Metaverse şimdilik kurumsal tarafta benimseniyor olsa da son kullanıcı tarafına indikçe farklı fikirler görebileceğiz. Özellikle toplantı, konser, parti, düğün, nişan, kına gibi etkinlikler metaverse için biçilmiş kaftan.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4001 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
metaverse, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim