Anlık Bildirim

Xiaomi yeni oyuncu monitörünü duyurdu

Xiaomi Mi 2K Gaming Monitor 27” oyuncu monitörü sade ve kompakt bir tasarıma sahipken sunduğu teknik özellikler anlamında da oldukça mütevazi bir çizgi izliyor.

Mi 2K Gaming Monitor 27” tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Bu haftayı oyunculara ayıran Xiaomi, iddialı bir yönlendiricinin yanında bir monitör modeli de duyurdu. Xiaomi Mi 2K Gaming Monitor 27” oyuncu monitörü fiyat-performans oynamaya çalışıyor.

Mi 2K Gaming Monitor 27” özellikleri ve fiyatı

Mi 2K Gaming Monitor 27” oyuncu monitörü 27 inçlik IPS ekranında 2560x1440 piksel çözünürlük sunuyor. 3 kenarı ince olan ekran böylece kompakt bir gövdeye imkân tanımış. Görsellikten ziyade Xiaomi biraz daha sadeliğe odaklanmış. 

178 derece görüş açısına sahip olan monitör 400 nit parlaklık seviyesine çıkabiliyor ve 165Hz tazeleme hızına ulaşıyor. Adaptive Sync ile yırtılmaları en aza indiriyor ve 4ms griden griye tepki süresini de yazılım ile 1ms seviyesine çekebiliyor. 

DCI-P3 renk gamının yüzde 95’ini kapsayan monitör 1000:1 kontrast oranı sunan 8-bit renk panelinde sahip. Adaptive Sync ile yırtılmaları en aza indiren monitör 4ms griden griye tepki süresini de yazılım ile 1ms seviyesine çekebiliyor. Görüntü aktarımı için DP 1.4 ve HDMI 2.0 yanında USB 3.0 ve 3.5mm jak girişleri de sunulmuş. Mi 2K Gaming Monitor 27” monitör modeli 500 Avro fiyat etiketi ile satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim