Anlık Bildirim

Mi TV Stick rakibi Fire TV Stick Lite duyuruldu

Amazon Fire TV Stick Lite televizyon aparatı en ucuz Fire TV modeli haline geldi. HDR destekli Full HD çözünürlük, Dolby Audio, 8GB kapasite gibi özelliklere sahip.

Mi TV Stick rakibi Fire TV Stick Lite duyuruldu Tam Boyutta Gör

Set üstü televizyon kutuları ve aparatları segmentinde uzun yıllardır varlık gösteren Amazon, ürün gamını her geçen yıl genişletmeye devam ediyor. Şimdi sırada Mi TV Stick ile rekabet edecek Fire TV Stick Lite var.

Fire TV Stick Lite özellikleri ve fiyatı

Amazon Prime hizmetinin ülkemize gelmesiyle birlikte firmanın ürün gamının da ülkemizde satışa çıkacağı haberleri artmaya başladı. Bu hafta tanıtılan pek çok Amazon ürününden birisi de Fire TV Stick Lite.

Fire TV Stick Lite modeli HDMI üzerinden televizyona takılan bir aparat ve orijinal Fire TV Stick modelinin biraz daha kırpılmış versiyonu olarak dikkat çekiyor. HDR destekli Full HD çözünürlüğe çıkabilen Lite versiyonu 4 çekirdekli ARM işlemcisi ile performansını arttırmış. Gücü ise USB Tip-C kablosundan alıyor.

Dolby Audio ile desteklenen ve 8GB kapasite barındıran Lite versiyonu ayrıca daha verimli kablosuz bağlantı sunuyor. Alexa Voice Remote Lite uzaktan kumanda televizyona yönelik kontroller barındırmıyor. Aparat; Amazon tarafından sunulan Prime platformunu ve Netflix, Disney+ gibi diğer platformları barındırıyor.

Amazon Fire TV Stick Lite modeli 30$ fiyat etiketine sahip ve en ucuz Fire TV haline geldi. Ayrıca güçlü bir işlemci, Dolby Atmos, çift bant WiFi 5 gibi özelliklere sahip yeni Fire TV Stick modeli de 40$. Satışlar Amazon üzerinden başlamış durumda. Amazon yeni modelleri için daha gelişmiş bir ara yüz hazırladığını da duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8218 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, amazon fire tv stick lite ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim