Anlık Bildirim

Michael Bay'in salgın temalı yeni filmi Songbird'ten fragman paylaşıldı

Son dönemlerin popüler yönetmenlerinden olan Michael Bay'in yapımcılığını üstlendiği, Covid-19 salgınına dayanan yeni film Songbird'ten ilk fragman paylaşıldı.

Michael Bay'in salgın temalı yeni filmi Songbird'ten fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Armageddon, Pearl Harbor, Transformers ve 6 Underground filmlerinin yönetmeni olan ve daha çok filmlerdeki patlama sahnelerinin bolluğu ile tanınan Michael Bay'in yapımcılığını yaptığı salgın temalı filmden ilk fragman yayınlandı.

Songbird isimli bu film, Covid-19 salgınından 2 yıl sonra, yani 2022'de virüsün tekrar mutasyona uğrayıp daha ölümcül bir hale gelmesini konu alıyor. Salgının kontrol altında tutulabilmesi için ise şehir ikiye bölünür; enfekte olanlar ve olmayanlar. Film ise bu şehirde yaşayan ve hastalığa karşı bağışıklığı olan bir kuryeci ve onun sevgilisinin hikayesine odaklanıyor.

Filmin yönetmenliğini Adam Mason, senaristliğini ise Simon Boyes ve Adam Mason birlikte yazmış. Filmin oyuncu kadrosunda K.J. Apa, Sofia Carson, Craig Robinson, Bradley Whitford, Alexandra Daddario, Peter Stormare, Demi Moore ve Paul Walter Hauser bulunuyor. Yayın tarihi belli olmayan filmin bahsi geçen fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7887 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
songbird, michael bay ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim