Anlık Bildirim

Microsoft, Adobe Flash Player'ı bu yaz Windows'tan kaldıracak

Yazılım devi Microsoft, Adobe'nin 1 Ocak'tan itibaren desteklemeyi bıraktığı Flash Player'ı Windows'tan kaldıracak olan güncellemenin bu yaz sunulacağını açıkladı.

Microsoft, Adobe Flash Player'ı bu yaz Windows'tan kaldıracak

Adobe, Flash Player desteğini 1 Ocak'ta bırakmıştı. Artık Microsoft da Adobe Flash'ın Windows'tan kaldırılmasına dair yol haritasını açıkladı.

Yazılım devinin Eylül 2020'den bu yana güncellediği resmi Windows Blog'unda "Adobe Flash Player'ın Kaldırılmasına İlişkin Güncelleme" başlığıyla yer verdiği son metninde, iki farklı zamana dikkat çekiliyor.

Bu yaz Windows 10'da Adobe Flash sonlandırılıyor

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yazılım devi, Adobe Flash Player'ı Windows 10'dan kaldıran ve aynı zamanda yeniden yüklenmesini de engelleyen isteğe bağlı bir güncelleme yayınlamıştı.

Güncel blog gönderisinde Microsoft, KB4577586 numaralı güncellemenin Windows 10, sürüm 1809 ve üzeri sürümlere Haziran ayında, 1607 ve 1507 sürümlerine ve Windows 8.1, Windows Server 2012 ve Windows Embedded 8 Standard'a ise Temmuz ayında sunulacağını duyurdu.

Bu ay genel önizlemeye başlanacak olan Windows 10, 21H1 veya sonraki bir sürüme güncellendiğinde otomatik olarak Adobe Flash Player eklentisi kaldırılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8126 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 8.1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim