Anlık Bildirim

Microsoft Edge sekmeleri Windows 10 ve Android arasında paylaşılabilecek

Teknoloji devi Microsoft, Edge tarayıcısına Windows 10 ve Android arasında URL gönderebileceğiniz yeni bir özellik ekliyor. Bu sayfayı gönder özelliği şu an için Edge Canary ile sınırlı.

Microsoft Edge sekmeleri Windows 10 ve Android arasında paylaşılabilecek Tam Boyutta Gör

Microsoft'un Chromium tabanlı Edge tarayıcısı, aynı Microsoft hesabını kullanılan farklı cihazlar arasında sekme paylaşma özelliği kazanıyor. Edge'deki yeni özellik, Chrome tarayıcısındaki 'Cihazlarınıza gönderin' özelliğiyle aynı şekilde kullanılıyor.

Microsoft Edge'de 'Bu sayfayı gönder' özelliği

Microsoft, Edge tarayıcısına kullanışlı bir özelliği ekliyor. URL'leri kendinize göndermek istediğinizde sık kullanılanlar, sekme senkronizasyonu, geçmiş özelliği veya e-posta kullanma ihtiyacı, yeni özellik sayesinde ortadan kaldırılacak.

Adres çubuğunda, Android telefonunuza veya aynı Microsoft hesabıyla oturum açılmış diğer cihazlara URL paylaşabilmeniz için bir dizüstü bilgisayar ve telefon simgesi bulunduran açılır bir pencere yer alıyor.

Microsoft Edge sekmeleri Windows 10 ve Android arasında paylaşılabilecek Tam Boyutta Gör

Android akıllı telefonunu seçen kullanıcılar, Edge Canary'den cihazınıza bir sekme gönderildiğini belirten bir bildirim alacak. Bildirim, URL'yi ve sekmeyi gönderen cihazla ilgili bazı bilgileri içerecek. Eğer akıllı telefondan masaüstüne URL paylaşımı yapılmak istenirse gezinme çubuğundaki Paylaş menüsünden özelliğe erişim sağlanacak.

Edge ile "Bu sayfayı gönder" özelliğini kullanmak için, masaüstünde Microsoft Edge Canary 92.0.873.0 ve Android'de Canary 92.0.870.0 sürümüne sahip olmak gerekiyor. Özellik, henüz macOS'ta mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim