Anlık Bildirim

Microsoft, Anonymous Sudan'ın kullanıcı verilerine eriştiği iddiasını reddetti

Anonymous Sudan, 30 milyondan fazla Microsoft kullanıcısının verilerini elde ettiğini iddia etti. Teknoloji devi Microsoft ise iddiaları yalanladı. İşte detaylar:
Microsoft, Anonymous'un kullanıcı verilerine eriştiğini reddetti Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde Anonim Sudan hacker topluluğu, Microsoft'u başarıyla hacklediğini ve 30 milyondan fazla Microsoft hesabına, e-postasına ve parolasına erişimi olduğunu duyurmuştu ve satılmakta olan bir sürü Microsoft kullanıcı verisine sahip olduğunu da iddia etmişti. Konu ile ilgili açıklama ise nihayet Microsoft'tan geldi.

Microsoft, 30 milyondan fazla hesabın verilerinin çalındığını reddetti

Anonim Sudan, iddia edilen Microsoft verileri hazinesine 50.000 dolarlık bir fiyat etiketi koydu. Ayrıca iddialarının kanıtı olarak veritabanının küçük bir alt kümesini (yaklaşık 100 e-posta ve şifre kombinasyonu) Microsoft'a sağladılar. Microsoft ise bir bilgisayar korsanlığı sendikasının veritabanını ihlal ettiği ve kullanıcı verilerine eriştiği iddialarını reddetti. 

Microsoft, Anonymous'un kullanıcı verilerine eriştiğini reddetti Tam Boyutta Gör
Şirket, veri tabanında herhangi bir tehlike belirtisi olmadığını ve müşterilerinin endişelenmemesi gerektiğini açıkladı. Anonymous Sudan verilerine ilişkin ön analizin, onlarınkinin meşru bir iddia olmadığını gösterdiğini söyleyen şirket, müşteri verilerine erişildiğini veya gizliliğinin ihlal edildiğine dair hiçbir kanıt görmediğini de ekledi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim