Anlık Bildirim

Microsoft Math Solver, yapay zekâ ile matematik problemleri çözüyor

Microsoft Math Solver adındaki mobil uygulama kameraya okuttuğunuz bir problemi yapay zekâ kullanarak çözebiliyor. Ayrıca detaylı video ve grafikler de sunuyor.

Microsoft Math Solver, yapay zekâ ile matematik problemleri çözüyor Tam Boyutta Gör

Özellikle mobil uygulama dünyasının gelişmesi ile birlikte eğitim sisteminde de köklü değişiklikler oldu. Dijital eğitim formatları ve soru çözme uygulamalarının yanı sıra problem çözebilen uygulamalar da karşımıza çıkıyor.

Microsoft Math Solver neler sunuyor?

Microsoft’un yeni Math Solver uygulaması yapay zekâ algoritmaları kullanarak oldukça karmaşık matematik problemlerinin üstesinden gelebiliyor. Daha önce kameraya taratarak problem çözebilen uygulamalar görmüştük ancak Microsoft biraz daha kapsamlı.

Microsoft Math Solver yine kamera üzerinden çıktı şeklinde veya el yazısı şeklinde matematik sorusunu tarıyor. Sonrasında yapay zekâ kullanarak problemin çözümünü bulmaya çalışıyor. Çözüm adım adım kullanıcıya aktarılıyor.

Sonucu gördükten sonra dilerseniz soru ile ilgili daha detaylı grafikler, kağıtlar veya videoları internet üzerinden ekrana getirebiliyor. Ayrıca birden fazla dil desteği de mevcut. Diğer taraftan soruyu çözemezse bu kez Bing üzerinden arama yapabiliyor. Microsoft Math Solver hali hazırda beta aşamasında.

Microsoft Math Solver Microsoft Math Solver Microsoft Math Solver Microsoft Math Solver Education Ücretsiz 57,8 MB

Microsoft Matematik Çözücü Microsoft Matematik Çözücü Microsoft Matematik Çözücü Microsoft Matematik Çözücü Microsoft Corporation Eğitim Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim