Anlık Bildirim

Microsoft, önümüzdeki hafta Xbox Series X oyunlarının oynanışını gösterecek

Oyuncuların Xbox Series X ile ilgili en çok merak ettiği konu, önümüzdeki hafta açıklığa kavuşturulacak. 7 Mayıs Perşembe saat 18:00'da konsola çıkacak oyunların oynanış videolarını izleyeceğiz.

Microsoft, önümüzdeki hafta Xbox Series X oyunlarının oynanışını gösterecek Tam Boyutta Gör

Microsoft, yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X’i 2020 yaz döneminde piyasaya sürecek. Çıkış tarihi yaklaştıkça hakkında birçok haber yapılan ve iddia ortaya atılan konsolun en çok merak edilen yönü ise herhalde oyunların yeni makinada nasıl görüneceği.

Anlaşılan Microsoft bu konuda hayranları çok fazla bekletmeyecek. Şirket, resmi Xbox Twitter hesabından yaptığı açıklamayla yeni Xbox’ın oynanış görüntülerinin Inside Xbox etkinliği kapsamında 7 Mayıs Perşembe TSİ 18.00’da gösterileceğini duyurdu. “Xbox Series X oyunlarını mı görmek istiyorsunuz? Biz de size Xbox Series X oyunlarını göstermek istiyoruz.” şeklindeki açıklamayla duyurulan etkinlikte hangi oyunların gösterileceği ise belirtilmedi.

Microsoft kanadından hangi oyunların gösterileceği ile ilgili bir açıklama gelmese de farklı bir şirket en azından bir oyunun ismini verdi. Bir çoğunuzun da tahmin ettiği gibi bu oyun Assassin’s Creed Valhalla. Henüz duyurusunun dumanı tütmeye devam ederken gelen bu açıklamada Ubisoft Nordic, “Assassin’s Creed Valhalla’nın ilk oynanış videosunu Inside Xbox etkinliğinde göstermekten mutluluk duyacağız.” ifadelerini kullandı.

Tüm bu bilgilerin yanında Microsoft, Xbox Game Studios çatısı altında geliştirilen değil ancak üçüncü parti stüdyoların elinden çıkan oyunların tanıtılacağı bilgisini verdi. Yani Halo Infinite videosu için bir süre daha beklemek durumunda kalacağız.

Microsoft, önümüzdeki hafta Xbox Series X oyunlarının oynanışını gösterecek Tam Boyutta Gör

Siz de Xbox Series X oyunlarının nasıl göründüğünü ve konsolun gerçek dünya performansını merak ediyorsanız takvimlerinizde 7 Mayıs’ı işaretlemeyi unutmayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4601 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox series x, Yazılım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim