Anlık Bildirim

Microsoft Surface Duo 2'nin detayları ortaya çıkıyor

Microsoft Surface Duo 2 Geekbench'te ortaya çıktı ve önümüzdeki dönemde piyasaya sürülmesi planlanan cihazın bazı teknik detayları da belli oldu.

Microsoft Surface Duo 2'nin detayları ortaya çıkıyor Tam Boyutta Gör

Yaklaşan çift ekranlı akıllı telefon Microsoft Surface Duo 2, bazı özelliklerinin de açığa çıktığı Geekbench testinde görüldü.

Geekbench'e göre, Microsoft Surface Duo 2 akıllı telefon Qualcomm Snapdragon 888 yonga seti tarafından destekleniyor ve 8GB RAM ile donatılmış. Cihaz, tek çekirdek testinde 1071 puan ve çok çekirdek testinde ise 3166 puan aldı.

Serinin ilk cihazı satışlarda başarısız olmuştu

Ağustos 2020'de piyasaya sürülen birinci nesil Surface Duo'nun, cihazın eski Snapdragon 855 yongasıyla donatılması ve diğer Android akıllı telefonların Snapdragon 865 ile gelmesi nedeniyle satışlarda başarısız olduğunu belirtmekte fayda var. Snapdragon 888 işlemci ile gelecek olan serinin ikinci modelinin ise başarılı olması muhtemel.

Microsoft Surface Duo 2'nin detayları ortaya çıkıyor Tam Boyutta Gör

Geçen ay çevrimiçi olarak sızdırılan fotoğraflar, arkada üç kamera ve yeni bir siyah renk ile iddia edilen Surface Duo 2'nin tasarımını ortaya çıkarmıştı. Söylentilere göre üretici, Microsoft Launcher arayüzünün geliştirilmiş bir versiyonunu da hazırladı.

Microsoft'un Surface Duo 2'yi Ekim 2021'de resmi olarak tanıtması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim