Anlık Bildirim

Microsoft'tan DALL-E yapay zeka destekli tasarım uygulaması: Metinden görüntü üretebiliyor

Microsoft, metinden görüntü üretebilen DALL-E yapay zeka entegrasyonuna sahip bir grafik tasarım uygulaması duyurdu. Microsoft Designer görsel içerik oluşturulmasını hızlı ve kolay hale getirecek.
Microsoft'tan DALL-E entegrasyonuna sahip tasarım uygulaması Tam Boyutta Gör
Yazılım devi Microsoft sonbahar etkinliği kapsamında grafik tasarımcılar ve görsel içerik oluşturucular için Designer uygulamasını duyurdu. Microsoft Designer'ın ana özelliği yapay zekaya dayalı olarak metinden görüntü oluşturabilmesi.

Bildiğiniz üzere son zamanlarda görüntü ve hatta video üretebilen sinir ağları popüler hale geldi. Microsoft'un yeni uygulaması DALL-E ve Stable Diffusion entegrasyonuna sahip. Böylelikle yazılan metinden istenilen türde görüntüler üretilmesini mümkün kılıyor.

Yapay zeka ile görüntü oluşturulmasını kolaylaştırıyor

Microsoft Designer ile kullanıcılar hızlı ve kolay bir şekilde sosyal medya gönderileri, davetiyeler, dijital kartpostallar, grafikler ve daha fazlasını oluşturabilecekler. Örneğin arka planında karlı şelale olan bir tasarım yapacaksanız sadece karda şelale yazmanız yeterli olacak. Yapay zeka buna uygun görüntüyü oluşturacaktır.

Microsoft yeni uygulamanın ne zaman kullanıma sunulacağını henüz açıklamadı. Designer şu anda test aşamasında. Denemek isteyenler internet sitesinde bulunan bekleme listesine kayıt olabiliyor. Uygulama bir süre ücretsiz olacak daha sonra Microsoft 365 aboneliğine dahil edilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim