Anlık Bildirim

Microsoft Türkiye, Bing'de yapılan her aramaya ödül veriyor

Microsoft'un Türkiye'de başlattığı Microsoft Ödül Programı kapsamında Bing'de yapılan her aramaya 5'er ödül puanı hediye ediliyor. Puanlarınızı oyun kartlarına ve bağışlara dönüştürebilirsiniz.

Microsoft Türkiye, Bing'de yapılan her aramaya ödül veriyor Tam Boyutta Gör

Microsoft, geçtiğimiz aylarda başlattığı Microsoft Ödül Programı’nı Türkiye’nin dahil olduğu 38 ülkede kullanıma sunmuştu. Microsoft Türkiye’den yapılan açıklamaya göre Microsoft Ödül Programı’na Bing aramaları dahil edildi.

Microsoft Ödül Programı ile kullanıcılar Microsoft ile ilgili anketleri doldurarak, Microsoft uygulamalarını kullanarak veya Microsoft Store’da alışveriş yaparak ödül puanı kazanıyor. Bu puanları Microsoft Rewards mağazasında hediyelere dönüştürebiliyor.

Her aramaya 5 puan, Edge'den aramalara 20 puan

Bing’in dahil edilmesiyle birlikte Microsoft’un Google’a rakip arama motoru bing.com’da yapılan her arama başına 5’er puan, Microsoft Edge üzerinden yapılan aramalarda ise 20’şer puan hediye edilecek.

Topladığınız puanları League of Legends ve Roblox hediye kartına dönüştürebilir veya Unicef, Save the Children veya International Rescue Committee kuruluşlarına bağış gönderebilirsiniz. Şu an için ödül seçenekleri kısıtlı ancak ilerleyen zamanlarda daha fazla seçenek eklenecek.

Microsoft Rewards Programına nasıl giriş yapılır?

Microsoft Rewards programına kaydolmak için aşağıdaki bağlantıdan programın sayfasına gidebilir, "Ücretsiz Kaydolun" butonuna tıklayarak katılabilirsiniz. İlgili sayfada hangi işlemler için ne kadar puan kazanacağınızı ve ödül seçeneklerini görüntüleyebilirsiniz.

Microsoft Rewards

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim