Anlık Bildirim

Microsoft ve EA'dan müthiş iş birliği: EA Play, Xbox Game Pass'e dahil oluyor

EA Play kütüphanesinde yer alan FIFA, NFS, Battlefield gibi oyunlar yakında Xbox Game Pass'e dahil oluyor. Herhangi bir ek ücret yok.

Microsoft ve Electronic Arts'tan bugün oyuncuları sevindirecek çok güzel bir hamle geldi. Bugün sürpriz bir duyuru yapan Microsoft, EA Play kütüphanesinin çok yakında Xbox Game Pass'e dahil olacağını açıkladı. Hem Xbox hem de PC platformlarında Game Pass aboneleri herhangi bir ek ücret ödemeden EA Play oyunlarını da oynayabilecek.

Microsoft'un yaptığı açıklamada,"Bununla birlikte artık Ultimate aboneleri Xbox One, Xbox Series X ve S'te EA Play'in keyfini çıkarabilecek. PC tarafında ise Xbox Game Pass PC aboneleri Windows 10 üzerinde EA Play'e sahip olacak." ifadeleri kullanıldı. 

EA Play'in Xbox One kütüphanesinde FIFA 20, Mass Effect, NFS Heat, Battlefield V gibi popüler oyunların da dahil olduğu onlarca AAA oyun var. PC tarafında ise Microsoft Store'da EA Play henüz bulunmadığı için kütüphanede neler yer alacağını şu anda bilemiyoruz. Steam'deki kütüphanede NFS Heat, Battlefield V gibi oyunlar vardı ancak FIFA yoktu. Game Pass PC'de neler olacak bunu yakında öğreneceğiz.

EA Play şu anda Xbox için ayda 12 TL, yılda ise 65 TL fiyata sahip. PC tarafında ise Steam'de ayda 29 TL, yılda 169 TL. En geniş kütüphaneye sahip olan Origin'de de ayda 4 Euro, yılda 25 Euro fiyatı var.

Microsoft'un EA ile yaptığı bu iş birliği özellikle de ülkemizde sanıyorum büyük bir ilgiyle karşılanacaktır. Game Pass'in PC aboneliği ayda 15 TL (ilk ay 5,90) gibi çok uygun bir fiyata sahip. Sadece 15 TL ödeyerek hem Game Pass kütüphanesine hem de EA Play kütüphanesine sınırsız erişiminiz olacak. 

EA Play'in Kasım-Aralık gibi Game Pass'e geleceğini duyuruldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13563 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox game pass, game pass ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim